Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES)

26.10.2023 200

Öğrencilerimizin milli, manevi, ahlaki, insani, kültürel değerlerimize sahip çıkan; çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış, bu donanımi insanlık hayrina sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, bedensel ve sosyal bakımdan dengeli bireyler olarak yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla yürütülen "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES)" projesi kapsamında 9.sınıf öğrencilerimiz tarafından Şubat ayı değerlerimizden "SABIR" konu başlıklı pano çalışması yapılmıştır.

26-02-202426-02-202426-02-202426-02-202426-02-2024

Öğrencilerimizin milli, manevi, ahlaki, insani, kültürel değerlerimize sahip çıkan; çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış, bu donanımi insanlık hayrina sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, bedensel ve sosyal bakımdan dengeli bireyler olarak yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla yürütülen "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES)" projesi kapsamında Aralık ayı değerlerimizden "Yardımlaşma ve Merhamet" konu başlıklı pano çalışması yapılmıştır.

02-01-2024

"9. Sınıf Öğrencilerimiz Tarafından Hazırlanan Kasım Ayı ÇEDES Panomuz"

05-12-202305-12-202305-12-2023

Öğrencilerimizin milli, manevi, ahlaki, insani, kültürel değerlerimize sahip çıkan; çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış, bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, bedensel ve sosyal bakımdan dengeli bireyler olarak yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla yürütülen "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES)" projesi kapsamında Ekim ayı değerlerimizden "Edep-Saygı-Nezaket" konu başlıklı pano çalışması yapılmıştır.

Öte yandan öğrencilerin edebi eserlerle de yukarıda belirtilen değerleri kurgusal bir metin çerçevesinde okuyup, karakterleri kendileri ile özdeşleştirerek benimsemeleri hedeflenmiş, bu doğrultuda "Tozkoparan" adlı tarihi roman okulumuz 9.sınıf kademesindeki gönüllü öğrenciler tarafından tarafından okunması uygun görülmüştür.

26-10-202326-10-2023